duminică, 15 ianuarie 2017

O varietate de modele de jaluzele din aluminiu

Exista foarte multe modele de jaluzele din aluminiu care fac cu ochiul clientilor, intrucat acestea reprezinta o varianta foarte practica pentru a asigura intimitatea necesara oricarui spatiu. In plus, este foarte usor ca modelul sa se adapteze tuturor cerintelor, fiind ideal pentru incaperile obisnuite, de pana la 10 metri patrati, cat si pentru alte spatii mult mai mari, precum cele din cladirile de birouri. Acestea sunt cunoscute datorita faptului ca se instaleaza cu usurinta oriunde, sunt foarte eficiente, dar si foarte usor de folosit de catre oricine.

 
Usor de folosit

Lamelele din aluminiu rezista bine in timp, grosimea si dimensiunea lor poate sa varieze in functie de preferinte, insa clientii au ocazia si de a opta pentru diferite culori, conform preferintelor sau design-ului incaperii in care se doreste instalarea acestora. Mai mult, oricand se pot adauga sisteme care sa ajute, precum cel de ghidare, ideal pentru cei care nu se pricep foarte, iar miscarile lor sa fie „supravegheate” si pentru a fi ajutati. 

Modele variate

Printre aceste modele de jaluzele din aluminiu aflate la mare cautare se numara cele albe, simple, potrivite in orice birou, in timp ce in cazul locuintelor se prefera variantele mai colorate, care sa se adapteze si sa completeze atmosfera intima a incaperilor. Tinand cont ca aceste lamele sunt confectionate din aluminiu, rezista foarte bine in timp, asigurand o lunga durata de viata, prezentandu-se in cele mai bune conditii. In plus, sunt protejate impotriva coroziunii, iar cele mai multe componente sunt vopsite in camp electrostatic, in culoarea dorita de client, pentru ca atentia la detalii este cea care face diferenta intotdeauna. 

 
Preturi bune

De asemenea, tarifele variaza in functie de cateva aspecte, insa toate jaluzelele se confectioneaza la comanda pentru a se potrivi de minune oriunde. In functie de preferinte si necesitati, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si incep de la circa 70 de lei pe metru matrat.