marți, 27 decembrie 2016

Cat de reduse sunt preturile la low cost?

Cursele cu avionul sunt mai populare ca niciodata in randul romanilor din nenumarate motive, insa majoritatea acestora prefera bilete low cost. La schimb, orice calator se bucura de confort, de mult timp economisit, tinand cont ca majoritatea curselor sunt directe, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar destinatiile foarte variate, pentru toate gusturile.
In plus, cei care doresc sa faca cele mai mari economii, pot oricand sa apeleze la Aerotravel, deoarece utilizand acest site vor descoperi intotdeauna cele mai mici preturi pentru cursa pe care ii intereseaza. Mai mult, pot fi setate, cu usurinta, alarme astfel incat utilizatorii sa fie anuntati de fiecare data cand apar curse mai ieftine pentru o anumita destinatie.

Oferte periodice

Orice persoana trebuie sa profite de ofertele periodice propuse de cele mai mari companii aeriene ce opereaza in Romania, de la Blue Air, la Wizz Air sau Ryan Air, precum reducerile de pana la 20% la toate zborurile periodice. De asemenea, cele mai mici preturi la bilete low cost se gasesc in perioada de toamna si iarna, deoarece acesta este sezonul city break-urilor, iar turistii isi permit sa calatoreasca mult mai des catre cele mai importante orase din strainatate.

Calatoreste in tara


Mult mai confortabil se poate calatori si in tara, intrucat sunt cateva mari orase cu aeroporturi dezvoltate, ce promit curse interne si internationale. Asadar, pentru a ajunge dintr-un colt in altul al Romaniei, nu este nevoie de mai mult de 55 de minute, in timp ce pretul standard al biletelor este de 89 de lei pe segment, insa poate sa scada atunci cand sunt propuse si ofertele amintite mai sus. Cu alte cuvinte, un drum de la Bucuresti la Timisoara nu se mai parcurge in 10 ore cu masina sau cu trenul, ci in mai putin de o ora cu avionul, iar costurile sunt mai reduse.